Foglalási, módosítási és lemondási feltételek

 

1. Foglalási és fizetési feltételek

1.1 A Vendég foglalásával (foglaló befizetésével) elismeri, hogy a Foglalási, módosítási és lemondási feltételeket valamint a Házirendet megismerte, és azokat elfogadja.

 

1.2 A Zuzmó Vendégház írásban (e-mailben, levélben) keresztül érkezett foglalást fogad el. Foglalása az Vendégház írásbeli visszaigazolását követően válik garantálttá. Az érkezés napján történő foglalás esetén visszaigazolást nem küldünk, a foglalás azonnal él.

 

1.3 A foglalásban megadott adatok helyességéért a vendég felel. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Zuzmó Vendégház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

 

1.4 Kérjük gyermek(ek)kel érkező vendégeinket, hogy a gyermek(ek) életkorát pontosan adják meg a tartózkodás időpontjában betöltött életkor szerint.

 

1.5 Kérjük kedves vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen igényüket a „Megjegyzés” rovatban jelezzék.

 

1.6 A szálláshely elfoglalásának a vendég részére történt kulcsátadás minősül.

 

1.7 A szállásfoglalás e-mailen vagy telefonon történik a teljes szállásdíj 50%-ának utalásával, a foglalás ekkor lép érvénybe. A szállásdíj kiegyenlítése történhet SZÉP kártyával (OTP, KH) is.

Átutalás vagy befizetés forintban a Gránit Bankban vezetett bankszámlánkra történik:

12100011-10416963-00000000.

A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló nevét és a foglalni kívánt dátumot.

 

1.8 A foglalási díj előzetes megfizetéséhez szükséges számla információkat az előfoglalás alapján küldjük meg. A szállásfoglalást a foglalási díj beérkezését követő 24 órán belül igazoljuk vissza.

 

1.9 A szállásdíj fennmaradó részének megfizetését előzetesen Ft-ban történő banki átutalással, vagy a helyszínen készpénzben teljesíthetik Vendégeink.

Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

 

1.10 Érkezéskor a Vendég köteles a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, voucher) és a helyszínen fizetendő összeget. A személyes iratokat a tulajdonos köteles 24 órán belül visszaadni.

 

1.11 Ajándékutalvány: Az ajándékutalvány csak a rajta meghatározott érvényességi időn belül és értékben a szabad kapacitások függvényében használható fel. A beváltási időn túl az utalvány érvényességét veszti.

 

2. Módosítás feltételei

 

A szállásadásnál mindig a Vendégeink kényelmét tartjuk szem előtt.

 

2.1 A megrendelés módosítása írásban történik.

 

2.2 A szállás időpont módosítására csak az érkezési nap előtti 30. napig van lehetőség, abban az esetben, ha van szabad helyünk.

 

3.3 Egyedi és akciós ajánlatok esetében az ajánlatban szereplő módosítási feltételek az irányadóak.

 

3. Lemondás feltételei

 

3.1 A megrendelés lemondása írásban történik.

 

3.2 A szobafoglalás az első foglalófizetési határidőig stornóköltség nélkül lemondható.

 

3.3 A kötbér mértéke a következő:

Az érkezési napon és az érkezési nap előtti 30. napon a foglalás értékének 25 %-a a kötbér.

3.4 Egyedi és akciós ajánlatok esetében lemondási feltételek az ajánlatban szereplő feltétek szerint alakulnak.

 

3.5 A lefoglalt, de a Vendég tartózkodása alatt igénybe nem vett, illetve módosított szolgáltatások (pénzbeli visszatérítésére nincs lehetőség.

3.6 SZÉP-kártyás előlegfizetés esetén a szolgáltató által levont kezelési költség a megrendelőt terheli. 

3.7 Amennyiben az utazás időtartama alatt vagy az azt megelőző két hétben 24 órás kijárási korlátozás van érvényben Magyarországon vagy nem fogadhatunk vendégeket, a vendégek a foglalás módosítását vagy az előleg visszaigénylését választhatják.

 

3.8 A Szolgáltató speciális kondíciókhoz kötött termékeinek foglalása, csoportos utazás, vagy rendezvények esetén, a fentiektől eltérő, egyedi Szerződésben rögzített feltételeket állapíthat meg.

Zuzmó Vendégház

Falusi szálláshely-szolgáltatás

 

Adószám: 55320762-1-25

Működési engedély száma: JOS-358-2/2019

Cím: 3758 Jósvafő, Petőfi Sándor utca 51.

Postacím: 3724 Trizs, Petőfi Sándor út 43.

Email: zuzmovendeghaz@gmail.com

Telefon: + 36 (30) 526 45 10

Web: https://www.zuzmovendeghaz.com